Myplaze.Org

Live fast, die never.

Sponsrat Inlägg: Linser

| 2 Comments

Snart är det halloween och jag försöker tänka ut något kul för temat. Har inte precis några konkreta idéer om vad jag ska vara men är sugen på att köpa ett par färgade linser. Har inte använt linser innan men har hört både bra och inte så bra historier med bland annat kattlådor inblandade. Jag har alltid vilja prova linser men har inte precis vågat, haha! Jag har lite svårt för att stoppa något i ögat, speciellt eftersom att jag hatar att få skräp i ögat ;). Men vissa ser ju riktigt bra ut i färgade linser och det skulle faktiskt vara roligt att prova. Kommer det något bra erbjudande på halloween linser så kommer jag nog köpa ett par till veckan annars så får jag väl vara utan.

Har kollat runt på olika sajter för att hitta de perfekta linserna ;). Vad som skulle få mig att köpa är nog att man får köpa ett startpaket! Jag menar, det är ju många som köper och kanske bara får en lins eller glömt att köpa behållaren och har då inget att ha dom i :p, blir ju lite surt då. När man ska använda linser så måste man ju typ tänka på ganska mycket, hur länge man kan använda dom, rengöring och att man inte ska sova med dem. Så många köper nog inte linser för dom tycker det är lite dyrt och svårt i början. Men tillbaka till mig. Jag vill ha ett par svarta :P.
Jag menar inte helsvarta över hela ögat utan bara göra ögat svart/mörkt ;). Kan ju både användas på halloween och efter ^^.

gagacap
Jag vill ha dom här linserna!

Läs mer om Färgade linser!

2 Kommentarer

  1. se ut som lady gaga vettja!

Kommentera

Required fields are marked *.