Myplaze.Org

Live fast, die never.

The Fame: Monster

| 1 Comment

Nu har albumet läkt ut… visst det är väl lite tråkigt men ändå. Jag var tvungen att lyssna!!! Jag har ju förhandsbokat den limiterade digipack-utgåvan så jag ser inget fel i att lyssna! Men ni som laddar ner den och inte köper den… Shame on you! Omg, jag älskar låten Monster och Speechless och Alejandro typ hela albumet! Gaga, you are the one! I’ll follow you until you love me. Iaf så borde ni verkligen titta om låtarna Speechless, Monster och Teeth har kommit upp på youtube. Dom är riktigt bra.

Jag vet att jag är tjatig med Gaga men hon har stort inflytande på mig, haha! Så jag har bestämt mig… hon får en egen kategori! Så jävla bra är hon, seriöst!

Lady Gaga - Dancing In The Dark

En Kommentar

  1. OM lady GaGa är bäst! Det råkar vara så att hon är min mamma :d

Kommentera

Required fields are marked *.