Myplaze.Org

Live fast, die never.

Årets Julmust I Fara!

| 5 Comments

Enligt den här artikeln från aftonbladet behöver julmustsbryggerierna över 100.000 glasflaskor på en vecka, lycka till ;). Tydligen  är vi så jävla dålig på att panta glasflaskor att det är brist över hela Sverige :P. För mig spelar detta inte så stor roll eftersom jag hatar julmust men för att resten av Sverige ska få sin must så kanske det är dags att ni pantar era flaskor! Jag förstår inte varför man ska dricka en äcklig version av cola bara för att det är jul och påsk. För det är ju samma skit bara att de byter ut etiketten på flaskan. Men att glasflaskorna ska vara ett så stort problem fattar jag inte? Jag har då aldrig köpt julmust på glasflaska :P så jag ser inte riktigt problemet i det hela :P.

5 Kommentarer

 1. Haha, läste samma sak. Skrattae jag också, för jag hatar julmust. Ska inte du och jag fira jul tillsammans så kan alla andra få dricka isn jävla must.

 2. Som tur är finns det en motrörelse:
  http://www.facebook.com/group.php?gid=173619157595&ref=nf

  Gruppen under länken har som uppgift att sprida kunskapen om att det saknas flaskor och att man bör panta de man har hemma.

  Varje flaska gör skillnad!
  (likaså varje inbjuden vän)

  MVH,
  Joakim

 3. Om man hatar julmust är man typ Grinchen. Jag hatar er.

 4. Aw, Joakim. Klart vi återvinner, man kan ju inte förstöra alla andras jul. Eller? Muahua.

 5. Orsaken till att många dricker den äckliga versionen av cola är att det en gång funnits en god julmust, men sen tog colan över och då försvann det som en gång var julmust. Jag smakade det som liten och tyckte det var gott. Dagens söta, cola-äckliga variant klarar jag inte av.

Kommentera

Required fields are marked *.