Myplaze.Org

Live fast, die never.

På den sista lappen läser jag…

| 2 Comments

Tydligen så har marabou nu röstning om vilka chokladpraliner som får stanna kvar i Aladdinasken :O. Vad är detta? Först så har sverige problem med julmusten! Nu blir någon utan favoritpalinen också:P. Jag erkänner att min lycka blir total om körsbär i likör försvinner, men om det blir ngn annan så är Aladdin-asken förstörd!

Okej, det är ju bra att de har omröstning då de får bort den äckligaste och får då plats med kanske nya och godare praliner? Men att ha denna omröstning på internet är väl inte speciellt snällt! Visst dom skriver om det i aftonbladet men iaf, svenskar är för upptagna(lata) för att sätta sig vid datorn och rösta. 

Så vad kommer hända nu när farmor och farfar inte hittar sin favorit i godisasken :P? Blir nog  många arga tanter i jul, haha! Gå in på raddajulen.nu och rösta. Men för allt i världen… rösta intekörsbär i likör!

choklad[1]

2 Kommentarer

  1. eller hur. EW!! INGEN äter ‘körsbär i likör’. INGEN. Alla vet ju att det är lövet som är godast! :’) och de där med nougatfyllning. Eller va fan, i princip alla utom likörshitten! måste rösta, nu!

  2. Hej!

    Kul att du har uppmärksammat Aladdins Rädda Julen-kampanj! Vet du att det just nu pågår en tävling bland de personer som driver egna kampanjer för att rädda sin favoritpralin? Skicka bara ett mail till oss där du berättar hur din kampanj ser ut. Vinnaren kommer att få 100 praliner av favoritpralinen samt de 100 sista som produceras av den pralin som tvingas lämna asken. Utöver detta har du chans att vinna flera Aladdinaskar.

    Vill du vara med och tävla? Läs mer på vår fan page under fliken information http://www.facebook.com/pages/Radda-din-favorit-i-Aladdin-asken/201990798661?ref=ts#/pages/Radda-din-favorit-i-Aladdin-asken/201990798661?v=info&ref=ts

    Imorgon lanseras en blogg där några av kampanj-bidragen publiceras. Kolla in http://raddajulen.wordpress.com

    God Jul önskar Aladdin

Kommentera

Required fields are marked *.