Myplaze.Org

Live fast, die never.

Sponsrat Inlägg: Inredning

| 2 Comments

Jag är ganska trött på min nuvarande möblering. För ungefär en månad sedan så bytte jag plats på datorn vilket blev mycket bättre, men det finns inte precis något annat jag kan flytta på. Min säng är gigantisk så den står där den står. Tvmöbeln är också gigantisk så den går inte in någon annanstans. Så om jag ska ändra på något så blir det bara småsaker.

Kikade nyss in på ”Folkhemmets” sajt. Visst de har kanske inte möbler för den fattige, men man kan fortfarande titta sig omkring för att få lite inspiration! Inte för att jag ska flytta någonstans nu men när jag flyttar hemifrån är det första jag köper en soffa. Tittade runt på lite soffor på nätet och hittade hur många som helst. Men nu för tiden kostar det lika mycket att köpa en ny soffa som att köpa ny tv :P. Så det kommer nog ta ett tag innan jag flyttar hemifrån ;).

2 Kommentarer

  1. gud vilken härlig blogg du har :))) kommer verkligen följa dig!

Kommentera

Required fields are marked *.