Myplaze.Org

Live fast, die never.

Förkyld

| 1 Comment

Jag har varit förkyld i typ 3 veckor nu och det går upp och ner hela tiden.
I torsdags var jag tvungen att vara hemma för att det slagit lock för mina öron, vilket gjorde att jag kände mig lite som Emil i Lönneberga när han fastnade i soppskålen. Jag hörde inget utan allt lät luddigt och metaliskt som om man pratade i en burk.

Lördagen har jag mest legat i sängen och kollat på film och druckit iskaffe, vilket har blivit mitt nya lilla beroende. Just nu finns det inget bättre än att krypa ner i sängen och dricka en iskaffe, varför finns inte starbucks här :( jag hade fan varit deras största kund.

Hoppas att jag blir frisk nu till veckan då jag har både en historia uppgift och körlektion, dessutom måste jag plugga på körteorin också.

Ett het ämnde som alla pratar om nu är ju pengakrisen i USA, whats up with that liksom. Det känns ungefär som att det bara sa poff så var USA jätte fattigt. USA som påstods vara världens rikaste land blev helt plötsligt världens fattisgaste land? Det som jag tycker är så konstigt är att det hände över typ en natt. Som att några bankmän helt plötsligt kollade på datorn och sa ”Oj, vi har inga pengar kvar!?”. Känns som att dom kunde ha tänkt på det lite tidigare? Eller har jag fel? Man kan ju inte lägga ut miljontals dollar på krig om man inte har några pengar att kriga med? Det förvånde mig inte att deras budget har spruckit när Bush spränger upp byar i irak för dom enda pengarna dom hade kvar.

En Kommentar

  1. ´är du skön eller? starbucks är typ min dröm. haha! krya på dig ;)

Kommentera

Required fields are marked *.