Myplaze.Org

Live fast, die never.

Disneys Klassiker

| 2 Comments

Jag och Angelica har blivit beroende av Disneys Klassiker. Allt började med att vi hade tråkigt på en rörligbild lektion där vi brast ut i sång och tänkte tillbaka på alla gamla disney minnen. Något som i början var en flashback i barndomen har nu övergått till en ”hunt” efter dessa filmer. Angelica nämnde nyss att Törnrosa skulle släppas i November :D. Men filmen jag nästan skulle kunna ge allt för är Skönheten och odjuret, min absoluta favorit av alla Disney filmer. Visst jag har den bränd men jag väntar förgäves på att den åter igen ska släppas på dvd.

Min Disney Önskelista:

 1. Skönheten och Odjuret (Utgått)
 2. Aladdin (Utgått)
 3. Den lilla Sjöjungfrun (Köp)
 4. Lejonkungen (Utgått)
 5. Pocahontas (Köp)
 6. Mulan (Köp)
 7. Snövit och de sju dvärgarna (Utgått)
 8. Askungen (Utgått)
 9. Törnrosa (Boka)
 10. Peter Pan (Köp)
 11. Pongo och de 101 dalmatinerna (Köp)
 12. Djungelboken (Köp)
 13. Pinocchio (Utgått)
 14. Aristocats (Köp)
 15. Robin Hood (Utgått)
 16. Mästerdetektiven Basil Mus (Köp)
 17. Herkules (Köp)
 18. Ringaren i Notre Dame (Köp)

2 Kommentarer

 1. Oh my god. Jag vet, jag saknar också Skönheten och Odjuret i mitt liv just nu, men jag är så jävla glad över Törnrosa just nu :D Hiihih.

Kommentera

Required fields are marked *.