Myplaze.Org

Live fast, die never.

Straight To You

| 3 Comments

Kom hem från Stockholm för två timmar sedan. Natten har varit lagom tuff. Vi han inte hämta ut våra saker från värdeskåpet i T-centralen efter konserten så vi var utan telefon, dator, kläder m.m. hela natten :P. Men så går det när man är klantig. Konserten var iaf sjukt bra!
Att någon kan sjunga så rent en hel konsert är ju otroligt :P. Något jag blev glatt överraskad av var mellansnacket! Han pratade mycket med publiken och var jävligt rolig också. Lägger upp några bilder i det här inlägget, klippen kommer sen.

3 Kommentarer

  1. Fan så drygt och inte svara på FB, vilken mupp du är!!! Fyy på dig! Jag som är så nööödig till svar :(

  2. Kommer att gråta om du inte börjar uppdatera snart. Och jaaaaag vet, efter den här jävla uppgiften du har… ^^

Kommentera

Required fields are marked *.