Myplaze.Org

Live fast, die never.

Got you under my skin.

| 1 Comment

Har spenderat hela dagen med att fixa klart små läxor m.m. När jag tänkte ladda upp alla laboratoner på min server inser jag till min fasa att någon mixtrat med mina filer >:(. Så jävla less på att sånt här ska inträffa nu när jag verkligen inte har tid.
Min sajt hade blivit hackad av ngn indones som tydligen tycker det är sjukt roligt att fucka upp min sajt. Så för att få bort skiten från servern fick jag sätta mig ner och leta igenom alla log-filer för att hitta vilka filer som använts till hackningen, vilket så klart var ett gammalt tema från typ 2008. Jag hade änglavakt då den här bloggen fortfarande fungerar, för den andra skolsajten jag har blev helt fuckad så den fick jag ta bort och göra om. Har iaf gjort backup på databasen nu ifall det skulle inträffa igenom, ifall jag missat ngn infekterad fil.  Ja, nu blir det log-filspaning under de kommande dagarna… jag är trött och orkar inte läsa igenom detta så förlåt språket om det är en aning osammanhängande.

En Kommentar

  1. Djupa andetag. Sushi i veckan, eller har du asmycket att göra fortfarande?

Kommentera

Required fields are marked *.