Myplaze.Org

Live fast, die never.

Lady Gaga: Bad Romance.

| 2 Comments

gaga

OMG! Lady Gaga jobbar just nu på re:releasen av sitt album som denna gången kommer heta ”The Fame Monster” (btw, love the name). I natt kommer Gaga uppträda på SNL med sin nya singel Bad Romance!!! Låtens demo har på ngt sätt lyckats komma ut på nätet ;D, jag hittade den så nu kan ni lyssna på den här nere. 
TÄNK PÅ att detta inte är cdversionen som kommer vara med på albumet utan detta är bara ett demo. Både Gaga och Perez har sagt att den färdiga versionen är ”A zillion times even hotter than that!” Vilket jag kan förstå men fuck vad bra den är! Kan fan inte vänta på den riktiga versionen

2 Kommentarer

  1. ”leaked next single is makin my ears bleed. Wait till you hear the real version ;)” – Ladygaga @ twitter ;)

    Verkar lovande, längtar tills the real shit kommer ut! need it.

  2. Hoppas verkligen låten blir en hit.

Kommentera

Required fields are marked *.